ura, vastuullisuus | Lukuaika 1 min

Staples ja Wulff yhdistyvät

Staples ja Wulff yhdistyvät!

Staples ja Wulff yhdistyvät. Wulff-Yhtiöt Oyj on tänään 3.5.2021 allekirjoittanut sopimuksen, jolla se ostaa Staples Finland Oy:n.

Mitä uutta yhdistyminen tuo asiakkaillemme?

Yhdistymisen myötä Staplesin ja Wulffin tuote- ja palveluvalikoima sekä hankintavoima kasvaa. Se tarkoittaa muun muassa vielä aiempaa laajempaa vastuullisten tuotteiden valikoimaa ja uusia palvelualueita.

Sekä Staples Finlandin että Wulffin juuret ovat Suomessa ja molempien yhtiöiden tarinat ovat saaneet alkunsa 130 vuotta sitten. Asiakkaidemme käytössä on alan parasta osaamista ja tietotaitoa ja niin kuin pitkä historiamme osoittaa, intoa ja kykyä uudistua yhdessä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Juuri nyt, kun työelämä on murroksessa, tarvitaan muutoskykyä ja taitoa kuunnella asiakkaita ehkä enemmän kuin koskaan. Koska Staples ja Wulff ovat yhdessä enemmän, uskallamme luvata, että palvelemme jatkossakin kaikissa työympäristön tarpeissa.

Vastuullisemmaksi yhdessä asiakkaiden kanssa

Tulemme työskentelemään tiiviisti yhdessä uuden omistajamme kanssa varmistaaksemme mahdollisimman saumattoman siirtymäajan. Erityisen tärkeää meille on panostaa yhdessä hyvään asiakaskokemukseen ja vastuullisuuden kehittämiseen toiminnassamme. Jatkamme yhteistyötä kanssanne entiseen tapaan, sopimussuhteemme säilyy ennallaan. Jatkossa palvelemme vieläkin vahvempana.

Mikäli tämä uutinen herättää kysymyksiä, olkaa yhteydessä yhteyshenkilöönne. Kiitos yhteistyöstä ja tuestanne.

 

Parhain terveisin,

Mikko Hämäläinen

Managing Director, Finland

Staples Solutions

Plan C - Kaikki tarvittava muuttuviin työympäristöihin  Me Staplesilla olemme työympäristöjen asiantuntijoina valmiita auttamaan sinua  turvallisen työympäristön luomisessa. Tämä on suunnitelma C -  paluu  työpaikoille, jotta työntekijät voivat palata töihin turvallisin mielin.  Lue lisää

Tutustu muihin aiheeseen liittyviin kirjoituksiin

Luotettavat tussit ovat tatuointitaiteilijalle elinehto

Tatuointia tehdessä virheille ei ole varaa. Laadukkaat ja kestävät tussit auttavat Devils Ridge Tattoon Tero Heinosta suunnittelemaan asiakkaidensa iholle upeita taideteoksia. Sharpien laadukas ja luotettava tussivalikoima on tässä todella keskeisessä roolissa.

Lue lisää

Oho, 10 vuotta tuli täyteen.

Viime sunnuntaina minulla tuli täyteen 10 vuotta Staples Finlandilla (ja sain valita parista eri vaihtoehdosta miten minut palkitaan). Lue talousjohtajamme Poulin Lindqvistin mielenkiintoinen uratarina Staplesilla.

Lue lisää

Muista: Tee vastuullisia valintoja!

Tiesitkö, että voit valita muistilappuja ja muita toimistotarvikkeita, jotka edesauttavat kestävää kehitystä?

Lue lisää

Tilaa blogit sähköpostiisi