ura, vastuullisuus, me | Lukuaika 1 min

Joku-palvelu

Mitä yhteistä on kevätauringolla ja semiaktiivisilla liikkujilla? No se, että kohta meinaa tulla paniikki sen kuuluisan kesä- ja biitsikunnon kanssa. Mutta mitä muuta tästä voi saada aikaan kun sen ainaisen stressin kun taas aloitin joka vuotisen kuntokuurin liian myöhään?

Viimeisen vuoden aikana on monissa eri yrityksissä ja toimialoilla työskennelty todella poikkeuksellisissa olosuhteissa. Etätyö on tullut monille tutuksi ja työn sekä vapaa-ajan välinen ero on hämärtynyt. Lisäksi meidän liikuntaharrastuksia on jouduttu rajoittamaan jotta koronapeikko saataisiin kuriin. Mutta polut ja tiet ovat olleet koko ajan avoinna joten tästä mekin Staplesilla saimme ajatuksen. Kasataan meidän jengistä oma juoksuporukka ja lähdetään yhdessä nauttimaan tavoitteellisesta liikunnan riemusta.

Joku nerokas vielä päätti, että otetaan mukaan meidän loistava kumppanimme Polar Suomi ja pyritään aktiivisella seurannalla ja omaa kehoa analysoimalla pääsemään hyviin tuloksiin teknologiaa unohtamatta. Ihan täydellistä ja 12.4. starttasimme liikkeelle 10 hengen porukalla. Staplesin juoksuhaaste 2021 kuulostaa jo nimenäkin riittävän boldilta mutta kun lisätään mukaan pieni leikkimielinen skaba (lue: me tuhotaan nuo muut) 2 tiimin kesken niin avot, keitos on valmis.

Miten teen työpaikastani turvallisen ja toimivan?  Pandemia-aika vaatii työnantajilta toimenpiteitä, jotta työympäristöistä  tehdään hygienisiä ja toimivia - missä ne ikinä sijaitsevatkaan. Mutta miten? Lataa opas

Joku-palvelu pääsi heti näyttämään monimuotoisuutensa korona-ajan iskiessä. Korona-aika on muuttanut jokaisen arkea, ja näin ollen myös Jonkun arkea. Onneksi Joku-palvelun keskeneräinen, muotoutuva konsepti on kuin tehty muutoksille. Koko toimiston siirtyessä toimistolta kotikonttorille, Joku-palvelu on osoittautunut tärkeämmäksi kuin koskaan aikaisemmin, mikä todistaa kyvyn muotoutua yritysten tarpeiden mukaan. Etä-työskentely ei ole vähentänyt Joku-palvelun tärkeyttä, vaan nimenomaan korostanut sitä. Kun työntekijät suurimmaksi osaksi oleskelevat kotikonttoreilla, on entistä tärkeämpää että toimistolla ja tavoiteltavissa on Joku, joka pitää langat käsissä ja yhdistää toimiston sekä kotikonttoreiden tarpeet. Jokainen tarvitsee ”Jokua” takaamaan työarjen sujuvuuden, riippumatta työympäristöstä.

Tulen jatkossa kertomaan Joku-palvelun tarinaa, stay tuned!

Plan C - Kaikki tarvittava muuttuviin työympäristöihin  Me Staplesilla olemme työympäristöjen asiantuntijoina valmiita auttamaan sinua  turvallisen työympäristön luomisessa. Tämä on suunnitelma C -  paluu  työpaikoille, jotta työntekijät voivat palata töihin turvallisin mielin.  Lue lisää

Tutustu muihin aiheeseen liittyviin kirjoituksiin

Ergonomisilla työvälineillä kevennät näyttöpäätetyön rasitusta

Ergonomisilla työvälineillä on mahdollista tukea työasentoa ja siten ennaltaehkäistä näyttöpäätetyöstä johtuvien oireiden ja kipujen syntymistä.

Lue lisää

Työergonomiasta tulisi huolehtia myös toimiston ulkopuolella

Etätyö on asettanut haasteita kunnollisen työergonomian löytämisessä. Usein työpisteet ovat liikkuvia, jolloin työpiste muuttuu jatkuvasti. Mukaan otettava RollerMouse mobile edistää hyvää työergonomiaa, missä ikinä töitä teetkään! Tutustu laadukkaaseen työergonomiaan!

Lue lisää

Muista: Tee vastuullisia valintoja!

Tiesitkö, että voit valita muistilappuja ja muita toimistotarvikkeita, jotka edesauttavat kestävää kehitystä?

Lue lisää

Tilaa blogit sähköpostiisi