Varmista työpaikan ensiapuvalmius Cederrothin ensiaputuotteiden avulla

Nopealla ensiavulla ja oikeilla tuotteilla minimoidaan tapaturman aiheuttamat vammat – ja nopeutetaan paranemista.

Varaudu työpaikan tapaturmiin riittävillä ja asianmukaisilla ensiaputarvikkeilla

Ensiapuvalmius on osa työturvallisuuslain edellyttämää työpaikan turvallisuutta. Työturvallisuuslain 46§ edellyttää ensiapuvalmiuden ylläpitämistä työpaikoilla; kattaen niin henkilökunnan kuin kiinteistöissä vierailevien henkilöiden tarpeet - jokaisen kiinteistön, kerroksen ja työpisteen osalta.

Perus ensiaputarvikkeita, kuten ensiapuasemat, -laukut ja silmänhuuhtelutuotteet, tulee löytyä useista pisteistä ja etenkin sieltä missä sattuu ja tapahtuu eniten. Kun helppokäyttöisiä ensiapupisteitä on työpaikoilla riittävästi ja helposti saatavilla, voi jokainen antaa ensiapua nopeasti ilman erityisosaamista. Cederrothin ensiaputuotteet on suunniteltu tarjoamaan helppoa ja laadukasta ensiapua kaikenlaisille työpaikoille.

Varmista yrityksenne ensiaputuotteiden asianmukainen valikoima ja riittävyys sekä tuotteiden kunto ja sijoittelu. Täydennä ensiapuvarustuksenne puutteet helposti verkkokaupassamme tai kartoita oikeanlainen varustus myyjiemme kanssa. Tutustu tuotteisiin ja katso esittelyvideot alta!

 

Ensiapuasemat

Cederroth - ensiapuasema

Ensiapuasema on jokaisen ensiapuvarustuksen peruskivi, jonka ympärille muu varustus täydentyy tarpeiden mukaan. Ensiapupisteiden tulee aina olla aina selkeästi tunnistettavissa ja tuotteiden käyttövalmiina ja puhtaina niin, että jokainen työntekijä pystyy välittömästi toimimaan, kun onnettomuus tulee kohdalle. Nykyaikainen ensiapuasema on läpinäkyvän kantensa ansiosta selkeästi havaittavissa ja pöly- ja roiskesuojattuna se soveltuu haastaviinkin olosuhteisiin.

Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi!

Tutustu tuotteisiin

Katso video

 

Cederroth Ensiapuasema on varustettu yleisimmillä ensiaputuotteilla haavoihin, venähdyksiin, palovammoihin ja silmille. Läpinäkyvät kannet suojaavat ja helpottavat tuotteiden löytämistä. Selkeät ja kuvalliset ohjeet nopeuttavat ensiavun antamista. Valikoimastamme löytyy erilaisia ensiapuasema ratkaisuja niin pienempiin kuin haastavampiinkin ympäristöihin.

Katso oheisesta videosta Cederroth Ensiapuaseman tuotteet ja miten niitä käytetään.

Tutustu tuotteisiin

 

Ensiapulaukut

Cederroth - ensiapulaukut

Kun onnettomuus sattuu kauempana, pitää ensiapuvälineet pystyä viemään loukkaantuneen luo. Mukaan otettava ensiapupakki tai -laukku täydentää myös kiinteästi seinään asennettua ensiapuasemaa, kun tapaturman vaara on erityinen tai ilmeinen. Myös työkoneissa, kuten trukissa tai kurottajassa, tarvitaan liikuteltavaa ensiapulaukkua, silloin kun työtä tehdään etäällä kiinteästä ensiapupisteestä. Muista myös liikkuvat työntekijät sekä oman ajoneuvosi varustus!

Löydä tarpeitasi vastaavat ratkaisut erikokoisista ensiapulaukuistamme.

Tutustu tuotteisiin

Katso video

 

Cederroth Ensiapupakissa ja -laukuissa on runsas ja monipuolinen valikoima tarvikkeita kaikentyyppisten tapaturmien asianmukaiseen ensiapuun. Tarvikkeet ovat selkeästi esillä, ja kuvalliset pakkaukset opastavat niiden käyttöä tapaturmatilanteissa. Kestävän ulkokuoren ja lokerikkojen ansiosta tarvikkeet säilyvät puhtaina haastavissakin olosuhteissa.

Tutustu videolta ensiapulaukkujen moniin käyttömahdollisuuksiin ja niistä löytyviin tuotteisiin!

Tutustu tuotteisiin

Silmänhuuhtelu

Cederroth - silmänpuhdistus

Kemikaaliroiskeen sattuessa on tärkeintä aloittaa neutraloiva huuhtelu välittömästi ja pyrkiä palauttamaan silmän luontainen pH-arvo. Nopean toiminnan lisäksi oleellista on oikeanlainen, neutraloiva silmänhuuhde sekä riittävän pitkäkestoinen ja runsas huuhtelu. Cederrothin boraattipuskuroitu silmänhuuhteluneste vaikuttaa emäs- ja happoroiskeisiin neutraloimalla silmän pH-arvoa, joten vaikutus on nopeampi ja tehokkaampi kuin tavallisella keittosuolaliuoksella.

Varmista turvallinen silmänhuuhtelu, käytä Cederroth silmänhuuhtelua.

Tutustu tuotteisiin

Katso video

 

Silmien ensiavussa nopeus ja oikeanlainen huuhtelu ovat valttia. Mutta laadukkaiden ja oikein valittujen tuotteiden lisäksi on tärkeää myös osata käyttää niitä oikein. Katso videolta toimintaohjeet oikeaoppiseen silmähuuhteluun onnettomuuden sattuessa. Videolla myös demonstraatio emäsroiskeen neutraloinnista sekä lisätietoa tuotteista.

Katso videosta ohjeet oikeaoppiseen silmänhuuhteluun.  

Tutustu tuotteisiin

Palovammojen hoito

Cederroth - palovammat

Palovammojen hoidossa jokainen sekunti on tärkeä! Palovamman rajoittamiseksi ja kivun lievittämiseksi ihon jäähdyttäminen on aloitettava välittömästi. Steriilit Cederroth Burn Gel -palovammatuotteet ovat ehdoton valinta työpaikoille, joilla on korkea palovamman riski. Tuotteet jäähdyttävät palokohtaa, lievittävät kipua sekä estävät palovamman etenemistä syvemmälle. Kuvallisten käyttöohjeiden ansiosta tuotteiden käyttö on helppoa.

Lue lisää tuotteista ja tilaa verkkokaupastamme!

Tutustu tuotteisiin

Katso video

 

Uusi monipuolisesti varustettu Cederroth Palovammalaukku sisältää tehokkaasti jäähdyttäviä palovammatuotteita ensimmäisen ja toisen asteen palovammojen ensiapuun. Tuotteissa on selkeät kuvalliset käyttöohjeet ja palovammalaukusta löytyy lisäksi erillinen ohjeistus. Uudesta Cederroth Palovammalaukku -videosta löydät kootusti tietoa niin tuotteista kuin vinkit niiden käytöstäkin.

Katso tarkemmat käyttövinkit Cederroth Palovammalaukku -videosta.

Tutustu tuotteisiin

Laastarit ja haavanhoito

Cederroth haavanhoitoautomaatti

Heti käyttövalmiiden Salvequick laastareiden vetäminen automaatista onnistuu hygieenisesti yhdelläkin kädellä ilman suojapaperin availua ja saksien kanssa temppuilua. Esimerkiksi Cederroth Haavanhoitoautomaatti on helppo ja kätevä ratkaisu ensiapuasemien täydentäjänä työpisteissä, joissa laastareiden tarve on ilmeinen. Se sisältää runsaan määrän erikokoisia ja -tyyppisiä Salvequick laastareita, mikä harventaa täyttötarvetta ja varmistaa, että tuotteita on pidempään saatavilla.

Tutustu laajaan laastarituotteiden valikoimaan ja löydä sopivat eri tarpeisiisi!

Tutustu tuotteisiin

Katso video

 

Cederroth Haavanhoitoautomaatissa on kaikki, mitä tarvitset pienten haavojen hoitoon! Se täydentää kätevästi jo olemassa olevaa ensiapuvarustusta ja soveltuu etenkin työpaikoille, joissa pienet haavat ovat arkipäivää. Haavanhoitoautomaatin läpinäkyvän kannen alla tuotteet säilyvät hygieenisinä ja pölyltä suojassa.

Tutustu videolta Haavanhoitoautomaatin tuotteisiin ja niiden käyttövinkkeihin.

Tutustu tuotteisiin

Täyttötuotteet

Cederroth - täyttöpakkaukset

Tyhjä ensiapuasema, -laukku tai laastariautomaatti ei palvele ketään! Huolehdi siis täydentämisestä ajoissa, määrittele tarkistusvälit ja kullekin pisteelle vastuulliset hoitajat. Tuotteet tulisi aina täydentää heti käytön jälkeen. Cederroth ensiapuaseman tuotteet ovat aseman läpinäkyvien kansien ansiosta selkeästi esillä, joten havaitset täydennystarpeet yhdellä silmäyksellä. Tuotteiden täydennys onnistuu valikoimistamme joko yksittäisinä tuotteina tai valmiina täydennyspakkauksina.

Täydennä ajoissa – vajaatäyttöinen ensiapuvarustus on riski!

Tutustu tuotteisiin

Varmista ensiaputuotteiden löydettävyys

Cederroth opastekyltit2

Viranomaissuositusten mukaisesti työpaikkasi ensiapupisteiden tulee olla ajan tasalla ja vastata tarpeitanne, mutta lisäksi niiden tulee olla myös selkeästi opastettuina! Tapaturmahetkellä opasteet ohjaavat auttajan lähimpien ensiaputarvikkeiden luo. Seinäpidikettä käyttämällä kaksipuolinen, pimeässä hohtava opaste näkyy pidemmällekin ja herättää huomion hädän hetkellä.

Edistä ensiaputarvikkeiden löydettävyyttä merkitsemällä niiden sijainti selkeästi opastekilpien avulla.

Tutustu tuotteisiin

Haluatko tietää lisää työpaikan turvallisuudesta? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Yhdessä turvallisemman arjen puolesta

cederroth-logo
wulff_vaaka_musta_logo_180