Väritä vastuullisesti

llmastoneutraalit edding Ecoline -tuotteet ja laadukkaat edding maalikynät.

Vihreä ei ole vain väri valikoimassamme

edding on tehnyt ympäristöjohtamista jo ennen kuin sille oli termiä. Brändijohtajana olemme täysin tietoisia ympäristövastuumme asiakkaita ja työntekijöitä kohtaan. Antaaksemme tälle lausunnolle sen ansaitseman selkeyden ja uskottavuuden, saimme vuonna 2008 ISO 14001 -sertifikaatin, kansainvälisesti tunnustetun ympäristöstandardin.

eddingillä termi "jatkuva kehittäminen" on enemmän kuin vain sanoja. Kaikissa päätöksissä pohdimme, kuinka voimme optimoida ympäristövaikutuksen. Tätä varten CR Coordination -osastomme tunnistaa innovatiivisia trendejä, kerää ideoita ja koordinoi toteutusta yrityksen sisällä.

Tutustu tuotteisiimme alla!

edding EcoLine – Huomisen maailman puolesta

eddingin missiona on antaa vähän takaisin ympäristölle joka päivä. EcoLine-tuotesarja on pitkäjänteisen ja ympäristöarvoja vaalivan tuotekehityksen tulos. Blue Angel -sertifioitujen korostuskynien lisäksi valikoimasta löytyy myös pysyvät merkintäkynät, valkotaulu- ja fläppitaulutussit, joihin käytetystä muovista minimissään 90% on valmistettu kierrätysmateriaalista. Kaikki EcoLine-tuotteet ovat myös ilmastoneutraaleja.

Tilaa tuotteita

edding maalikynät kovaan ammattikäyttöön

edding maalikynistä löydät laajan valikoiman niin uusia tuotteita, kuin luotettavia klassikoita. Olipa käyttötarkoitus tai kirjoituspinta mikä tahansa, eddingin maalikynävalikoimasta löytyy sopiva tuote kirjoittamiseen, merkintään, järjestämiseen, esittelyyn, korjaamiseen tai vaikkapa suunnitteluun.

Tilaa tuotteita

Kaipaatko apua sopivien tuotteiden valitsemiseen? Ota yhteyttä!

Yhdessä kestävien tulosten puolesta

edding-logo
Wulff-Logo