That's Workspace Satisfaction

Kampanja voimassa 31.12.2021 saakka.

Nykypäivän työympäristö on hybridi

Töitä ei tehdä enää vain toimistolla, vaan nykyaikaisessa työpaikassa ammattilaiset työskentelevät sekä yritystiloissa että kotona. Yritysten suunnitellessa ja ottaessa käyttöön työnteon uusia hybridilähestymistapoja, on työyhteisölle luotava käytännöllisiä strategioita ja saumattomia toimintamalleja varmistamaan, että työntekijät pystyvät suoriutumaan töistään molemmissa paikoissa. Tämä tarkoittaa ergonomisen, puhtaan ja mukavan työtilan luomista, mikä lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä ja parantaa tuottavuutta.

fellowes-people

Kampanjatuotteet

Laadukkaat työtilaratkaisut

Fellowesin monipuoliset ja laadukkaat työtilaratkaisut on kehitetty parantamaan työtilasi tuottavuutta, hyvinvointia ja ergonomiaa. Oikein varustettu työtila luo mukavuutta ja parantaa suorituskykyä.

Tutustu tuotteisiin

Laminaattorit

Suojaa, säilytä tai ehosta paperiset dokumentit Fellowesin laminointikoneilla ja tarvikkeilla. Fellowesin laminaattorit sopivat niin harrastus- kuin työkäyttöön. Tarvikkeita on saatavilla eri kokoisina, paksuisina ja tyylisinä – jokaisen tarpeen mukaan!

Tutustu tuotteisiin

Silppurit

Hävitä salassa pidettävät henkilötiedot Fellowesin silppureilla. Paperinsilppuri pienentää asiakirjat nopeasti ohuiksi nauhoiksi tai pieniksi hiukkasiksi, mikä tekee niistä lähes mahdottoman koota ja lukea. Fellowesin silppurikoneet ja lisävarusteet sopivat täydellisesti sekä koti- että toimistokäyttöön.

Tutustu tuotteisiin

Tutustu kampanjaehtoihin

Fellowes tarjoaa tuntuvia kampanjaetuja valituista tuotteista loppuvuoden ajan. Tutustu kampanjaehtoihin ja päivitä toimistosi tarpeet vastaamaan nykypäivän standardeja.

Kaipaatko apua sopivien tuotteiden valitsemiseen? Ota yhteyttä!

Yhdessä kestävien tulosten puolesta

CorporateFellowesBrands_SolidBlack
Wulff-Logo