3m-logo

Joulunajan paketointiin

Oikeilla välineillä paketointi sujuu leikiten!

Valitse oikeat välineet paketointiin

Vuoden lähestyessä loppuaan pakettimäärät tunnetusti kasvavat. Lahjojen antaminen on iloinen asia, mutta niiden paketointi saattaa viedä turhan paljon aikaa – ja materiaalia! Mullistavalla Flex & Seal -lähetysrullalla paketoit nopeasti suojaten samalla tavarat niin vedeltä kuin iskuilta. Muihin paketteihin voit valita sopivan Scotch-teipin.

Mikä ihmeen Flex & Seal?

Scotch Flex & Seal – teipitön ratkaisu paketoimiseen

Postita melkein mitä tahansa ilman ylimääräisiä laatikoita, täytettä tai teippiä! Flex & Seal -lähetysrullan kestävä, kolmikerroksinen materiaali tiivistyy ja mukautuu tuotteeseen. Vedenkestävä ja pehmustettu Flex & Seal leikataan oikean kokoiseksi, taitetaan ja painetaan tiiviisti tuotteen ympärille. Materiaali tarttuu itseensä, ei tuotteeseen.

Katso tuotteet

Scotch Crystal -teippi toimii aina ja säilyy kauniina

Kirkas ja hyvin pitävä yleisteippi ei kellastu ajan saatossakaan. Taustakorttipakkaukseen pakattu katkaisulaite tekee teipin käytöstä ja katkaisemisesta helppoa.

Katso tuotteet

Scotch Magic 900 -teippi sopii ympäristötietoisimmillekin

Mattapintainen, kiinnitettynä näkymätön teippi, jolle voi kirjoittaa. Katkoja ja keskiö on valmistettu kierrätysmuovista. Itse teippi on luonnonkuitupohjainen, ja sen liima-aine on kasvipohjainen ja liuotinaineeton.

Katso tuotteet

Äänettömällä Scotch-pakkausteipillä paketoit vaikka salaa

Yleiskäyttöön sopiva kirkas, äänetön pakkausteippi ei häiritse hybridityöhön totuttelevia kollegoja. Polypropeenista valmistettu 50 micronin vahvuinen teippi on 50 mm leveää ja sitä on rullassa 66 metriä. Teipin liimana on vesipohjainen akryyliliima.

Katso tuotteet

Katso videolta, kuinka helppoa on käyttää Scotch™ Flex & Seal -lähetysrullaa!

Kaipaatko ideoita toimistollesi? Ota yhteyttä!

Yhdessä sujuvamman arjen puolesta

3m-logo
wulff_vaaka_musta_logo_180