Ekologiset ratkaisut liimaamiseen

Kestävää kehitystä tukevat liimapuikot, liima- ja korjausrollerit toimistolle ja kotikonttoriin

Ympäristöystävälliset liimat ja korjaustuotteet

Pritt on sitoutunut toimimaan kestävän kehityksen kärjessä pyrkien löytämään tasapainon taloudellisen menestyksen, ympäristön suojelun ja yhteiskuntavastuun välillä. Pritt tukee kestävää kehitystä innovoimalla uusia ja ympäristöystävällisiä tuotteita ja ratkaisuja.

Tätä kaikkea Pritt on jo saavuttanut:

 • Pritt-liimat eivät sisällä lainkaan liuottimia.
 • 97 prosenttia Prittin puikkojen liima-aineista on valmistettu luonnollisista raaka-aineista.
 • Pritt Stick -pakkaukset on valmistettu ympäristöä ajatellen ja sertifioitu noudattamaan tiukkoja EU:n lapsiturvasäädöksiä.
 • Prittin täytettävät korjausrollerit on helppo täyttää uudelleen, jolloin tyhjät rollerit eivät turhaan päädy roskikseen.

  Valitse toimistolle tai kotikonttorille tehokkaat ja kestävän kehityksen mukaiset liima- ja korjaustuotteet verkkokaupastamme. Tutustu tuotteisiin alla!

 • Riittoisat liimapuikot

  Ainutlaatuiset Pritt-liimapuikot säilyvät käyttökelpoisina jopa vuosia ilmatiiviin korkin ansiosta. Kaikki liimapuikot ovat lapsiturvallisia EN71-sertifioituja sekä poispestävissä pelkällä vedellä +20°C asteessa. Laadukkaiden liimapuikkojen avulla liimaat kaikki paperit, pahvit ja valokuvat luontoa kunnioittaen.

  Katso tuotteet

  Kätevät liimarollerit

  Pritt-liimarollereilla liimaaminen on entistä helpompaa. Rollereista on saatavilla pysyvä ja irroitettava malli, joista molemmista löytyy uudelleen täytettävät versiot. Rollereilla voit liimata paperia ja pahvia tasaisille pinnoille, kuten valokuva-albumiin. Yhdellä täyttökasetilla (14 m) liimaat jopa 230 valokuvaa!

  Katso tuotteet

  Peittävät korjausnauhat

  Pritt-korjausnauhalla teet muutoksia ja korjaat virheet helposti ja siististi. Korjausnauhassa käytetään kätevää push&pull-toimintoa, jolla voit tehdä muutoksia yhdestä kirjaimesta kokonaisiin lauseisiin.

  Katso tuotteet

  Kaipaatko apua sopivien tuotteiden valitsemiseen? Ota yhteyttä!

  Yhdessä kestävien tulosten puolesta

  Pritt Logo
  cropped-wulff_fi_2019_favicon-270x270