staples-logo-white

Vastuullisuus

Enemmän tapoja vaikuttaa

Haluatko toimia ekologisemmin? Staples on arvostettu alansa johtava yritys kestävän kehityksen saralla. Meidän kumppaninamme saat käyttöösi ratkaisuja ja työkaluja, joilla pystyt vaikuttamaan ympäristöösi. Yhdessä pystymme pitämään huolta ympäristöstämme.

 

Haluamme auttaa ihmisiä viihtymään työssään ja keskittymään olennaiseen ja tavoitteenamme on rakentaa asiakkaillemme parhaita ja toimivia työympäristöjä.

Lähdemme kaikessa tekemisessämme liikkeelle omasta henkilökunnastamme ja toiminnastamme. Vastuullisuutemme perustana on tarjota innostava työympäristö ja olla työyhteisö, jossa arvostetaan ihmisiä.

 

Vast_Tyonantaja_vari_rgb

 

Vastuullisuustyömme perusta

YK: n globaalit, kestävän kehityksen 17 tavoitetta asettavat yritysvastuumme laajempaan perspektiiviin ja antavat perustan vastuullisuustyöllemme. Olemme valinneet näistä tavoitteista neljä tavoitetta, jotka ovat olennaisia toiminnallemme:


Haluamme olla mukana vaikuttamassa tasa-arvoisen ja laadukkaan koulutuksen takaamiseen kaikille. Meillä on luonnollinen yhteys tavoit­teeseen tuotevalikoimamme kautta.


Optimoimme toimintaamme, jolla esimerkiksi vähennämme jätteiden syntymistä. Asiakasohjelmamme ja suuri osa ISO-sertifiointien ja -verifiointien puitteissa tehdystä työstä tähtää kestävän kulutuksen ja tuotannon saavuttamiseen.


Pidämme ilmastokysymystä yhtenä aikamme tärkeimmistä kysymyk­sistä. Siksi olemme mm. päättäneet kutsua asiakkaamme osallistumaan ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön Easy on the planet -ohjelmamme kautta.


Tämä on edellytys toiminnallemme ja tavoitteidemme saavutta­miselle. Uskomme rajat ylittävään yhteistyöhön, jossa yhdessä sidos­ryhmiemme, kuten työntekijöiden, asiakkaiden, toimittajien ja kansa­laisjärjestöjen kanssa edistämme kestävämpää yhteiskuntaa.

Toimintaa, josta voimme olla ylpeitä

Yhteistyökumppanit ja toimittajat

Kumppanoidumme oman alansa parhaiden toimijoiden kanssa ja työskentelemme käytännesääntöjämme noudattavien toimittajien kanssa.

Lue lisää

Tuotteet

Tuotteissamme yhdistyvät hyvä laatu ja hinta ja valikoimastamme löytyy paljon ekologisia tuotteita.

Lue lisää

Ympäristö ja kierrätys

Tutustu Easy on the planet asiakasohjelmaamme, kierrätys- ja kuljetusratkaisuihimme, sekä ympäristöystävälliseen toimintaamme.

Lue lisää

Työntekijämme ja yhteiskuntavastuu

Haluamme että meillä viihdytään! Jaamme myös hyvää ympärillemme.

Lue lisää

Sertifikaatit, politiikat ja vastuullisuusraportti

Toimintamme perustuu laatu- ja ympäristöstandardeihin ja julkaisemme toiminnastamme vuosittain vastuullisuusraportin.

Lue lisää

Lue lisää vastuullisuudesta blogistamme

Staples on arvostettu alansa johtava yritys kestävän kehityksen saralla. Meidän kumppaninamme saat käyttöösi palvelut ja työkalut, joilla pystyt vaikuttamaan ympäristöösi. Katso lisää alta, tutustu artikkeleihimme ja löydä ideoita!

Staples ja Wulff yhdistyvät

Wulff-Yhtiöt Oyj on tänään 3.5.2021 allekirjoittanut sopimuksen, jolla se ostaa Staples Finland Oy:n. Näin ollen kaksi suomalaisen työelämän asiantuntijaa yhdistyvät.

Lue lisää

Joku-palvelu

Jotta HR:n aikaa jäisi poikkeusaikana myös muutoksen hallintaan, tulee turhat aikasyöpöt ja epärelevantit tehtävät tunnistaa, sekä pohtia, kuinka niihin tartutaan. Lue lisää!

Lue lisää

Hyväntekeväisyyttä käytöstä poistuvilla toimistotarvikkeilla

Onko yritykselläsi jotain hyödyllistä tavaraa lahjoitettavaksi? Toimi kuin Forenom ja seuraa missä Apu-Paku liikkuu.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Löysitkö vastuullisuussivustoltamme tarvitsemasi tiedot helposti vai jäitkö kaipaamaan jotakin? Haluatko keskustella lisää vastuullisuusasioista?

Eleonora Kaipainen

Quality and Corporate Responsibility Manager

+358 50 373 4749 eleonora.kaipainen@staples-solutions.com LinkedIn
eleonora-kaipiainen-staples-finland

Kiinnostavatko ekologiset hankinnat? Ota yhteyttä!